Kategorier
Förlagsaktiviteter

Info inför Bokmässan 2016

Siriuskrönikan3: Drottningen. 2016.
Siriuskrönikan3: Drottningen. 2016.

Vi är flera utställare i monter A01.52 under 2016.

Huvudutställare:

Tora Greve kommer att ha release av sin high fantasyroman Siriuskrönikan3: Drottningen torsdag kl. 17. Den är del i ett konstprojekt som initierades av KHVC på Malmö Högskola.

Annars tar hon med Siriuskrönikan1 och 2, samt de sista exemplaren av science fictionromanen Biotron. Några novellsamlingar halkar också med under bordet.

Sandra Petojevic ställer ut fantasytrilogin Maktens tiaror och presenterar dessutom författaren Anna Runhage med dennes bok Havsprinsen som Sandra har illustrerat.

Bertil Falk kommer att ha med sin vikingafantasydäckare Gardar Gåtlösaren samt några novellsamlingar med Sture Lönnerstrand.

Gästutställare:

Lisa Rodebrand tar med science fictionromanerna Revolt och En droppe i rymden fredag-lördag samt presenterar Elin Niklasson med boken Med hjärtat i halsgropen och Staffan Rodebrand med 5-bussen.

Anders Blomström tar med sin bok Eldskytten, historisk fantasydäckare från 1300-talet. Han ställer ut torsdag och söndag, men kommer att finnas på mässan under hela perioden.

För de som besöker vår monter kommer det att finnas både något att tugga på och på releasen torsdag någon ”dryck”, som det alltid stod i annonserna för Dragörbåten.

Av forlag

Tora Greve startade förlaget för att det skulle ta för lång tid att publicera hos någon annan. Dessutom har böckerna lång livstid. Det har även de andra samarbetande författarna insett.