Kategorier
Förlagsaktiviteter

Avslutning

Nu är Bokmässan slut, den sista där TiraTiger Förlag har egen monter. Från och med nästa år kommer deltagarna att dyka upp i olika montrar tillsammans med andra författare.

I år slapp vi skåpet, som skilde åt oss från resten av Fantastikgränd. Men istället fick vi två lysrör över oss som la av under mässan utan att de byttes ut.

Jag tror ändå att de andra utställarna i montern sålde bra. Jag hade bara tagit med några få ex av varje titel och koncentrerade mig på att dela ut broschyrer där kunderna kan gå in på hemsidan och provläsa. Av en ren tillfällighet hade jag tagit med flera av just de titlarna som sålde bäst. Det berodde på att jag slängde med rester av några förstaupplagor. AI är stekhett för tillfället, och min bok om AI i Typ 3-civilisationen i Stora Magellanska Molnet var en av dessa.

Första kvällen efter monteringen gick vi på Corner där jag fick en jättepizza som varade under hela mässan. Jag hade den i kylen på hotellrummet, och skar av bitar varje dag. Den såg fortfarande läcker ut till lunch söndag, för en av de andra författarna i Utställarcentrum frågade var jag hade fått tag i den.

Sandra Petojevic, Tora Greve, Stefan Eriksson, Stefan Dahlström. Foto: Stefan Eriksson.

Jag tyckte det kändes som att det var färre besökare än förra året. Endast fredag och lördag trängdes folk och det var korta köer på toaletten. I år var det fler intressanta seminarier än förra året, så jag var mycket borta från montern. Jag hann besöka de jag hade lovat att komma till, och fick själv mycket besök.

Men jag märker att det sliter mycket med så många dagar på en mässa, både för egen del och för mina hjälpare som har vägrat kånka mera.

Av forlag

Tora Greve startade förlaget för att det skulle ta för lång tid att publicera hos någon annan. Dessutom har böckerna lång livstid. Det har även de andra samarbetande författarna insett.

Ett svar på ”Avslutning”

Det var jättetrevligt att få dela monter med er, och jag fick 23 böcker sålda, varav två ”Maktens tiaror del 1” och resten ”The Tiaras of power part 1”, det är den sistnämnda jag håller i handen på bilden här ovan. Jag kommer att sakna dig, Tora, eftersom du med ditt goda humör även fick de suraste och tröttaste mässbesökare att le. Och så ett jättestort tack till Joelsgården Förlag som bidrog till min monterhyra. Jag önskar er allihop av hela mitt hjärta allt gott!

Stängt för kommentering.