REX OMEGA

Titel: REX OMEGA

Genre: Politisk framtidsthriller, alternativhistoria
Författare och formgivare: AR Yngve
ISBN mjukband: 978-91-7819-030-0
Utgivningsår: 2019
Antal sidor: 229

Framsidan Rex Omega

Kort presentation : DET VAR EN GÅNG I DET 21:A ÅRHUNDRADET…

I ett framtida Sverige omkommer kronprinsen och hans hustru i ett attentat. När den gamla drottningen avlider, förväntas deras son Jean Filip överta tronen som landets nye kung.

Men den unge Jean Filip har tappat tron på det gamla systemet och vill hellre leva sitt eget liv.

Så dras han in i ett våldsamt storpolitiskt spel om Sveriges framtid… och i denna kris får hans roll som kung en ny mening. Jean Filip blir en hjälte som räddar sitt land…

Läsprov

Länk till film.

Köp boken här:

Köp via mobilen:

Recensioner:

Om AR Yngves bok REX OMEGA:

En gastkramande politisk framtidsthriller om klimatförändringar och hur snett det kan gå om fel person hamnar i topp i EU. Stöveltrampet känns från första sidan. Jag sträckläste hela manuset. Gillar du Dan Browns böcker kommer du att gilla REX OMEGA.

-Tora Greve, TiraTiger Förlag

Såväl monarkin som demokratin är hotade i denna underhållande framtidsthriller där författaren låter hjälterollen axlas av – tadaa! – den svenske kungen. Läsvärt för både rojalister och republikaner!


– Cecilia Wennerström, jazzmusiker och författare till Sagan om Rand

Ett diktatoriskt EU, ett dränkt Holland, en svensk kung som drömmer om att abdikera, rymdkolonisation, supervapen och maktlystna politiker – det är bara några av inslagen i A.R. Yngves satiriska och idérika framtidsroman. Mycket roande och snabbrörlig läsning!

– KG Johansson, författare och musiker

Yngve har skrivit en nervkittlande thriller, där dagsaktuella frågor får ett framtidsperspektiv. Kanske framtidens krig inte så mycket kommer att ske med vapen som med information? Språket är rakt och enkelt men med precision, handlingen är realistisk och karaktärerna trovärdiga. Jag läste ut den på mycket kort tid, för den var svår att lägga ifrån sig.

Anna Deshnoor, författare till //epiloger.blogg.se/