Kategorier
Förlagsaktiviteter

SciFi World i Malmö 2019

Helgen 30-31 mars 2019 kl. 10-18 är vi fem som ska uppträda på Scifi World i Malmö. Mässan ska vara på Stadiongatan, på den just nu inhägnade Stadionmässan.

De fem som är med, är Sofi Poulsen, Lisa Rodebrand, Tora Greve, Jerker Hulten och Linus Löfgren. Jag säger uppträda, då en del av dessa personer brukar klä sig på ett sätt där de är närmast oigenkännliga.



Sofi och Tora från en kurs på Författarcentrum Syd när vi fortfarande är igenkännliga. Bild från Sofis telefon.

Lisa Rodebrand är ägare till Fantasiförlaget där hon nyligen publicerat Serandos förbannelse av Natalie Sjögren. Själv skriver hon rymdopera.

Sofi Poulsen är kanske mest känd som redaktör för antologierna Grimm, Grimm Darker och Grimm Special Edition, som är vuxenböcker. Har annars skrivit barnböcker.

Jerker Hulten skriver fantasy om Hamnskiftare. Hur har han tänkt se ut på Scifi World? Eller ska han skifta hamn under mässan?

Linus Löfgren delade monter med Tora Greve på Bokmässan i Göteborg 2018. Under mässan förvandlades både han och hans familj till hemska vidunder från Resan mot de röda öarna och de antastade alla besökare som passerade förbi i huvudstråket. Monstren avvek inte förrän alla böcker var sålda.

Allas böcker kommer att vara med under Scifi World.

Tora Greve kommer att ha med alla titlar från TiraTiger Förlag och dessutom två titlar från förlaget ZenZat.

Av forlag

Tora Greve startade förlaget för att det skulle ta för lång tid att publicera hos någon annan. Dessutom har böckerna lång livstid. Det har även de andra samarbetande författarna insett.