Kategorier
Förlagsaktiviteter

Bokmässan i Göteborg 2016

Vi var fem som delade monter,  TiraTiger Förlag, Vesuvius förlag, zenzat och slutligen Fantasiförlaget som delade en plats tillsammans med Anders Blomström.
Förra året frågade jag Bokmässans ledning om inte vi fantastikförfattare kunde få lov att ställa ut samlat runt ett torg. Resultatet blev en Fantastikgränd, vilket var lika bra. Resultat: Vi sålde mycket bättre.

Fantastikgränd
Fantastikgränd

Första kvällen trivdes vi i monter A01:52 tillsammans på restaurang Incontro efter att vi hade monterat upp sakerna i montern.

Vår monter första dagen
Vår monter första dagen

Den 22 kl. 17 hade vi releaseparty för Sirius 3: Drottningen, där Sandra Petojevic från Vesuvius stod för maten och sirianerna för drickat. Jag har nog aldrig upplevd så fint vin på en release.

Releaseparty för Sirius4
Releaseparty för Sirius 3: Drottningen

Fredagen kom Lisa Rodebrant från Fantasiförlaget och avlöste Anders, men han hade fått besöksbiljetter och bistod oss andra hela tiden.

Fantasiförlaget
Fantasiförlaget

Lite kul med dräkter skulle vi ju ha.

Anders, Anna, Sandra
Anders, Anna, Sandra

Av forlag

Tora Greve startade förlaget för att det skulle ta för lång tid att publicera hos någon annan. Dessutom har böckerna lång livstid. Det har även de andra samarbetande författarna insett.